vrijdag 30 juli 2010

Nacht der Vulkane

Zo, over een half uurtje vertrekt mijn (rechtstreekse) ICE van Eindhoven naar Köln, vanwaar ik samen met Nik naar Mendig zal reizen om daar het MEGA Event "Nacht der Vulkane" bij te wonen.
Ik ben er de afgelopen dagen achter gekomen dat ik het al druk genoeg had zonder me bezig te houden met het schrijven van blogs en het uploaden van kaartjes, maar wellicht lukt dat volgende week nog als ik in Valkenburg op de camping internet aan de praat kan krijgen :-)
Mocht dat niet lukken wens ik iedereen een fijne vakantie, en eind augustus ben ik weer terug!

woensdag 21 juli 2010

Oost west, thuis best...

Heb al even niks meer van me laten horen, en dat komt voornamelijk door het feit dat ik het best druk heb en ik over ruim een week alweer op vakantie ga voor 3 aan elkaar vastgeplakte "vakanties". Om te beginnen ga ik een paar dagen naar de Eifel met Nik (die ik in Ulm heb ontmoet), waar we een (mega) event gaan bezoeken dat hopelijk net zo geslaagd wordt als in Ulm. Aansluitend ga ik door naar Valkenburg waar we een weekje met de familie op een camping staan.
Een paar dagen eerder ga ik even naar huis, om vervolgens m'n spullen in te pakken voor de laatste grote reis voor ik ga studeren.
De doelstelling is zoveel mogelijk ministaatjes te bezoeken in één vakantie, en daarnaast is de reis vooral gericht op Italië, omdat dat een mooi land is ;-)
Ik heb uiteraard weer een interrail, deze keer voor 10 dagen in een periode van 20 dagen. Ik post binnenkort nog wel wat over de uiteindelijke route!

maandag 5 juli 2010

16 Bundesländer - Mission accomplished

Tevreden kan ik terug kijken op een leuke en zeer afwisselende reis door Duitsland. De doelstelling om in elke deelstaat minstens één cache te doen lijkt ruimschoots gehaald, met meer dan 200 caches in de hele vakantie. Naast het MEGA event in Ulm zaten daar nog wat hoogtepunten tussen:
Deze wherigo in Schwerin, wat sowieso een hele mooie stad bleek te zijn, dat had ik niet verwacht.
Deze traditional in Berlijn, met de... spannendste muggles die ik ooit heb gehad xD
M'n 14ooste cache in Magdeburg, een top-wherigo bij de Grüne Zitadelle (heel gaaf gebouw)
En tot slot dit event, dat ik bezocht toen ik net terug was in Nederland.
En nu is het uitkijken naar de volgende interrail tour ;-)